Webinar geautomatiseerde factuurverwerking en matching met Syntri ERP & ImageCapture

U kunt zich niet meer aanmelden voor dit webinar. Vanaf 11-9 kunt u het webinar terugkijken op onze website onder Nieuws.

 

Op 10 september organiseren wij voor gebruikers van Syntri ERP een webinar: Geautomatiseerde factuurverwerking en matching met Syntri ERP & ImageCapture. Ontdek hoe eenvoudig u de inkomende facturenstroom digitaal kunt verwerken met behulp van ImageCapture software!

In een uur tijd laat accountmanager Vinçon Estourgie u zien hoe gemakkelijk u tijd kunt besparen op het inboeken, matchen met bestellingen en digitaal archiveren van uw facturen. ImageCapture software maakt hierbij gebruik van alle beschikbare data in uw Syntri administratie. Daarbij sluit onze software ook naadloos aan op de workflow voor het goedkeuren van facturen in Syntri ERP.

Inschrijven?

Inschrijven voor het webinar kan rechts op deze pagina via ons inschrijfformulier. Het webinar biedt plaats aan 100 deelnemers, wacht dus niet te lang!

 

Alvast meer informatie over onze koppeling met Syntri? Neem dan alvast een kijkje op onze landingpage: Geautomatiseerde factuurverwerking met Syntri