Webinar MulitPress – Automatisch inkoopfacturen verwerken

Op 25 november organiseert softwarepartner Dataline een webinar over de voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking voor gebruikers van MultiPress. MultiPress is branchespecifieke Print MIS/ERP software en wordt wereldwijd gebruikt bij een groot aantal print media bedrijven.

Onze software, ImageCapture, integreert met de MultiPress software en maakt voor het automatisch verwerken van de inkomende facturenstroom gebruik van de aanwezig data in jouw MultiPress-administratie. ImageCapture leest de facturen uit op relevante data en genereert hierna een automatisch boekingsvoorstel. Hierbij wordt de factuur ook automatisch gematcht op eerder geplaatste bestellingen in MultiPress en desgewenst opgesplitst in meerdere boekingsregels. Bedenk je eens hoeveel tijd je kunt besparen door dit foutgevoelige proces te automatiseren! Ook de goedkeuring van facturen kan digitaal verlopen in ImageCapture Web. Geen vertraging meer op de betalingen en een veel sterkere onderhandelingspositie bij je leverancier!

Wil je meer weten over de mogelijkheden van ImageCapture software voor jouw MultiPress-administratie? Schrijf je dan in voor het webinar op 25 november!

Zien we je dan?!

Inschrijven kan hier: https://www.dataline.eu/nl/webinar/geautomatiseerde-factuurverwerking-met-scan-sys-imagecapture