Agenda: 2 juli 2020

Webinar charterfacturen geautomatiseerd verwerken in Transpas

U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor dit webinar. Voor een overzicht van al onze webinars kijkt u op onze Nieuws pagina. Hier kunt u vanaf 3 juli ook dit webinar terugkijken.

 

Speciaal voor onze logistieke relaties organiseren wij op 2 juli een webinar over de geautomatiseerde verwerking van charterfacturen in Transpas. Naast de digitale verwerking van vrachtbrieven, rittenlijsten en overige vrachtdocumenten kan onze ImageCapture software namelijk ook worden ingezet voor het financiële factuurverwerkingsproces van uw transportonderneming.

Accountmanager Stefan Elias laat tijdens dit webinar zien hoe u zo snel en efficiënt mogelijk uw charter- en inkoopfacturen kunt verwerken met ImageCapture for Invoices en Documents software;

Inkomende charterfacturen kunnen direct worden gematcht op de te verwachten kosten in Transpas* of worden geboekt in de kosten. Aansluitend maakt ImageCapture de boeking aan in Transpas met het document als bijlage. De factuur kan aanvullend digitaal worden goedgekeurd voor betaling.

* Voor dit webinar wordt de koppeling met Transpas Enterprise live gedemonstreerd.

Alvast meer informatie over onze logistieke oplossingen in combinatie met uw financiële applicatie of TMS? Kijk dan op de koppelingspagina op deze website.

Top