VCD Innovation event 2017

Op 16 mei organiseert business partner VCD Innovation 2017. Het event wordt georganiseerd voor klanten en relaties van VCD en dit jaar is het thema: IT’s all about data. Alle data die tegenwoordig wordt geproduceerd door systemen, computers en machines moet verwerkt worden. Hier zijn disruptieve innovaties voor nodig in de vorm van nieuwe applicaties, vormen van storage en nieuwe visualisaties. Tijdens Innovation komen een groot aantal van deze toepassingen en mogelijkheden aan bod.

De keynote speaker is Ionica Smeets, zij is wetenschapsjournaliste, wiskundige en hoogleraar communicatie aan de Universiteit Leiden. U kent haar misschien van het tv programma Eureka of van haar columns voor de Volkskrant. Ionica weet op geheel eigen wijze een goede vertaalslag te maken van wetenschappelijke en wiskundige onderwerpen naar de praktijk. Niet alleen de keynote speaker is reden om naar Innovation 2017 te komen, ook de locatie is uniek! Dit jaar vindt het event plaats in de City Lounge in Apeldoorn, een voormalig bankgebouw dat is omgetoverd tot een mondaine business club.

Ook Scan Sys is aanwezig tijdens Innovation 2017. Als het gaat om de verwerking van data weten wij als geen ander hoeveel kostbare tijd er gewonnen kan worden bij het automatiseren van handmatige verwerkingsprocessen. Denk bijvoorbeeld aan de verwerking van inkoopfacturen; Het handmatig verwerken van deze documenten kan een organisatie tot wel 20 euro per factuur kosten! Ook de opslag van de papieren documenten kan veel kostbare bedrijfsruimte in beslag nemen. Het digitaliseren en automatiseren van dit proces draagt bij aan een optimale verwerking en opslag van data. Tijdens Innovation 2017 laten wij u graag zien wat de mogelijkheden van onze ImageCapture software zijn in combinatie met uw financiële applicatie!

Inschrijven voor Innovation 2017?

Binnenkort ontvangen de relaties van VCD een uitnodiging voor Innovation 2017. U kunt zich vanaf nu ook inschrijven via de website.