VCD Automotive dealermiddag

Op 28 september organiseert business partner VCD Automotive een dealermiddag, speciaal voor de automotive branche. Dit moment wordt direct gebruikt om ook de overname van de VCD IT Groep door Axians te introduceren maar zal met name gericht zijn op het informeren van de bezoekers omtrent de nieuwste software ontwikkelingen in de branche. Het thema deze dag is Transformatie. Het afwisselende programma bevat thema’s zoals security en privacy maar ook de nieuwste mogelijkheden in CarIT. De dealerdag is met name interessant voor autodealerbedrijven die zich oriënteren op automotive software.

Ook Scan Sys is tijdens de VCD dealermiddag aanwezig om bezoekers kennis te laten maken met de verschillende toepassingen van onze ImageCapture software in combinatie met de Automotive software, om geautomatiseerd documenten en inkoopfacturen in het bijzonder te kunnen verwerken.

Meer informatie of inschrijven?

Op de website van VCD vindt u meer informatie over de producten en diensten van VCD Automotive. Ook kunt u zich hier inschrijven voor de Automotive Dealermiddag.