The Computer Company Exact event

Op 29 september organiseert software partner TCC The Computer Company een Exact event voor klanten en relaties in het zuiden des lands. Met thema’s zoals “Excelleren met de neXt generation Business Software” en “Klaar voor de cloud” nodigt TCC haar relaties uit om gedurende een hele dag te worden geïnformeerd omtrent de nieuwste mogelijkheden en ontwikkelingen rondom Exact software. Voor het evenement zijn een aantal sprekers uitgenodigd die hun visie op onderwerpen zoals Private cloud, IT trends en Cloud Technology zullen toelichten.

Het programma
De dag begint om 12 uur met een welkomstwoord van Edward Goessens (directeur The Computer Company), waarna een aantal inspirerende sessies worden gegeven. Om 17.00 uur wordt de dag afgesloten met een netwerkborrel. Tijdens deze borrel worden ook 3 ballonvluchten verloot onder de aanwezigen!

Ook Scan Sys is aanwezig tijdens het TCC evenement. Bezoekers kunnen deze dag kennis maken met de mogelijkheden van onze software ImageCapture for Invoices voor de geautomatiseerde verwerking en fiattering van inkoopfacturen in combinatie met Exact software.

Meer informatie
Op de website van TCC kunt u het volledige programma bekijken en kunnen relaties van The Computer Company zich aanmelden. Er zijn slechts 100 plaatsen beschikbaar, wees er dus snel bij want vol is vol!