AFAS Open 2023 België

Scan Sys op AFAS Open België

Als partner van AFAS zijn wij aanwezig op AFAS Open België om jou alles te vertellen over ImageCapture. Kom langs en vraag ons alles wat je zou willen weten!

Met ImageCapture bieden wij dé oplossing voor het digitaliseren van jouw bedrijfsadministratie met AFAS. Met meer dan 30 jaar ervaring in scan-en-herken software en een gecertificeerde koppeling met AFAS sinds 2012, ben je verzekerd van de beste expertise.

 

 

ImageCapture integreert naadloos met de software van AFAS en automatiseert het volledige proces van factuurverwerking. Hierdoor wordt het beheer van jouw bedrijfsadministratie efficiënter en overzichtelijker. Onze software maakt gebruik van alle stamgegevens en boekingslogica uit jouw administratie om facturen te verwerken en matchen op artikelnummers, aantallen, omschrijvingen, bruto- en nettoprijzen. Hierdoor worden verschillen in prijzen direct zichtbaar en kunnen administratieve correcties eenvoudig worden uitgevoerd.

Naast oplossingen voor het verwerken van inkoopfacturen biedt Scan Sys aanvullend oplossingen voor het verwerken en controleren van inkooporderbevestigingen en het digitaliseren van documenten. Wij optimaliseren al jouw digitaliseringsvraagstukken in combinatie met AFAS en zijn daardoor de perfecte partner voor bedrijven in België.

 

 

Kies nu voor ImageCapture en maak jouw bedrijfsadministratie efficiënter dan ooit! Het beheren van jouw administratie hoeft niet langer tijdrovend en ingewikkeld te zijn. Laat ImageCapture jouw bedrijfsadministratie vereenvoudigen en bespaar tijd en kosten.

Wij hopen je te zien op AFAS Open België. Onze experts staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te laten zien hoe ImageCapture jouw bedrijfsadministratie kan optimaliseren.