AFAS Open 2023 Nederland

Scan Sys op AFAS Open Nederland

Als partner van AFAS zijn wij trots om aanwezig te zijn op AFAS Open Nederland, het evenement van het jaar voor iedereen die met AFAS werkt. Wij staan klaar om jou alles te vertellen over ImageCapture, onze software die dé oplossing biedt voor het digitaliseren van jouw bedrijfsadministratie met AFAS.

Met ImageCapture bieden wij al meer dan 30 jaar expertise op het gebied van scan-en-herken software, en onze gecertificeerde koppeling met AFAS sinds 2012 zorgt ervoor dat je verzekerd bent van de beste integratie en gebruikservaring. Onze software integreert naadloos met de software van AFAS en automatiseert het volledige proces van factuurverwerking.

 

 

Door gebruik te maken van ImageCapture voor het digitaliseren van jouw bedrijfsadministratie, bespaar je niet alleen tijd en moeite, maar optimaliseer je ook jouw workflow. Facturen worden namelijk direct gevalideerd bij het aanmaken van boekingen in AFAS, waardoor je tijd bespaart op administratieve correcties. Bovendien kan ImageCapture zowel op kop- als factuurregelniveau facturen uitlezen en matchen op artikelnummers, aantallen, omschrijvingen, bruto- en nettoprijzen. Hierdoor worden verschillen van gefactureerde prijzen en inkoopprijzen direct zichtbaar, zodat jij inzicht hebt in jouw financiële stromen.

Naast oplossingen voor het verwerken van inkoopfacturen biedt Scan Sys ook aanvullende oplossingen voor het verwerken en controleren van inkooporderbevestigingen en het digitaliseren van documenten. Door gebruik te maken van ImageCapture en onze aanvullende oplossingen, optimaliseert Scan Sys al jouw digitaliseringsvraagstukken in combinatie met AFAS. Zo kun jij je richten op de meer rendabele werkzaamheden.

 

 

 

Wij nodigen je van harte uit om langs te komen op AFAS Open Nederland, waar wij je graag alles vertellen over ImageCapture en de voordelen van het digitaliseren van jouw bedrijfsadministratie met AFAS. Heb je vragen of ben je benieuwd naar onze oplossingen? Dan staan wij klaar om jou te helpen en te adviseren. Kies nu voor ImageCapture en maak jouw administratie efficiënter dan ooit!