SAP Business One Kennismiddag

Op 26 september organiseert de VNSG een kennismiddag voor SAP BO gebruikers. Het thema is digitalisering en internationaal zaken doen. De Vereniging voor Nederlandse Sap Gebruikers organiseert met enige regelmaat inspirerende kennissessies voor haar leden. De kennismiddag op 26 september wordt georganiseerd in samenwerking met SAP Business One reseller Serac en Scan Sys. Samen verzorgen laatstgenoemden een kennissessie over digitale factuurverwerking in combinatie met SAP Business One. Hierbij zal ook de nieuwe Workflow toepassing van Scan Sys voor het eerst live gedemonstreerd worden.

De digitale verwerking en fiattering van facturen levert een onderneming kostbare tijd op en biedt direct inzage in de kosten en status van de inkoopfacturen. Daarbij integreert de ImageCapture software naadloos met SAP Business One waardoor er direct sprake is van een volledig geïntegreerd verwerkingsproces van uw facturen, van binnenkomst tot aan betaling.

Deelname

De kennissessie is speciaal voor leden van de VNSG en vindt plaats in Den Bosch. Meer informatie over de kennismiddag vindt u op de website van de VNSG. Hier kunt u zich ook aanmelden voor het evenement met uw inloggegevens van de VNSG.

Meer informatie over digitale factuurverwerking met SAP Business One?

Op onze koppelingspagina Factuurverwerking met SAP Business One vindt u meer informatie over onze oplossingen. U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen, wij informeren u graag!