Factuurverwerking met Ridder iQ

Ridder Connects 2019

Op 29 oktober vindt Ridder Connects 2019 plaats in De Fabrique, Utrecht. Ridder Connects is een jaarlijks terugkerend event voor klanten en partners van Ridder Data Systems, dé ERP leverancier in de maakindustrie.

Tijdens Ridder Connects worden inspiratiesessies gegeven en is er ruimte voor kennisdeling en netwerken. Ook is er een beursvloer waar Ridder en haar softwarepartners aanwezig zijn. Bezoekers kunnen hier kennis maken met de mogelijkheden van de ERP software en aanverwante producten en diensten.

Ook Scan Sys is wederom aanwezig tijdens Ridder Connects waar wij een productdemonstratie tonen van onze factuur- en pakbonverwerkingsoplossing, volledig geïntegreerd met Ridder iQ. Ook kunnen bezoekers op onze stand kennis maken met de medewerkers van Scan Sys.

Inschrijven voor Ridder Connects 2019?

Klanten en relaties van Ridder Data Systems kunnen zich kosteloos inschrijven via de website van Ridder. U ontvangt dan een bevestiging van uw inschrijving met meer informatie over het programma en de aanvangstijden.

Meer informatie over onze productoplossingen in combinatie met Ridder iQ vindt u ook op onze landingpages Factuurverwerking met Ridder iQ en Pakbonverwerking met Ridder iQ