Quercis seminar “Grip op uw geldstromen”

Op 21 januari organiseert softwarepartner Quercis in samenwerking met Scan Sys een seminar getiteld “Grip op uw geldstromen”. Tijdens dit seminar maakt u kennis met de mogelijkheden van het Quercis IFR Portal in combinatie met ImageCapture, de scan en herken software van Scan Sys, om uw facturen volledig geautomatiseerd te verwerken en fiatteren.

Door uw facturen bij binnenkomst direct te digitaliseren zijn deze altijd digitaal opvraagbaar. U heeft dus te allen tijde inzage in de status van de facturen en uw kosten zijn direct inzichtelijk, zonder dat u het risico loopt dat facturen ongezien worden betaald. ImageCapture genereert een automatisch boekingsvoorstel dat na controle geblokkeerd wordt aangemaakt in het IFR portal van Quercis.Pas nadat de factuur gefiatteerd is wordt de boeking beschikbaar gemaakt voor betaling.

Ontdek ook de mogelijkheden om met  de software van Quercis uw liquiditeit positief te beïnvloeden! De software is specifiek ontwikkeld om het aantal dagen dat uw facturen openstaan (DSO) drastisch te verminderen. Uw debiteurenbeheer wordt volledig geoptimaliseerd, bijvoorbeeld door het automatisch aanleggen van een dossier wanneer een openstaande post ontstaat, het automatisch verzenden van aanmaningen en het registreren en bewaken van betalingsafspraken, disputen etc.

Programma

Het seminar begint om 09.30 uur en eindigt met een lunch waarbij er direct ruimte is om met andere professionals van gedachte te wisselen.

Inschrijven

Via de website van Quercis kunt u zich eenvoudig aanmelden voor het seminar