Quercis seminar Grip op uw geldstromen

Business partner Quercis organiseert in samenwerking met Scan Sys een seminar met als thema Grip op uw geldstromen. Het seminar geeft antwoord op de vraag: Hoe realiseer je efficiënte factuurverwerking en effectief debiteurenbeheer? 

Voor iedere organisatie is het van belang om het werkkapitaal goed te managen. Met ondersteuning van de juiste hulpmiddelen kunt u op dit punt veel bereiken en wordt het een stuk eenvoudiger om controle te krijgen over uw cash flow. Tijdens het seminar komen een aantal van deze beschikbare hulpmiddelen aan bod. Zo wordt het geautomatiseerd verwerken van facturen met ImageCapture software live gedemonstreerd en zal ook de factuurfiattering met Quercis IFR getoond worden. Beide processen sluiten naadloos op elkaar aan waardoor er sprake van één geïntegreerd proces van factuurverwerking en -fiattering is. De voordelen hiervan zijn onder meer:

  • inkoopfacturen veel sneller inboeken
  • aanzienlijke tijd- en kostenbesparing per afwikkeling van een factuur 
  • altijd inzicht in de status van een inkoopfactuur
  • geen facturen meer kwijtraken
  • facturen automatisch digitaal archiveren

 

Meer informatie of inschrijven voor het seminar?

Op de website van Quercis vindt u een compleet overzicht van het programma en kunt u zich direct aanmelden. Deelname is gratis.