Qube seminar Inkomende facturen digitaal verwerken

Op dinsdag 13 oktober organiseert softwarepartner Qube in samenwerking met Scan Sys een seminar waarin de voordelen van digitale factuurverwerking met onze software ImageCapture for Invoices uitgebreid aan bod komen. Door uw facturen te scannen en geautomatiseerd te verwerken, bespaart u kostbare tijd en archiefruimte. Daarnaast heeft u te allen tijde inzage in uw kosten en zijn uw documenten altijd digitaal raadpleegbaar!

Scan Sys heeft sinds jaar en dag de marktleiderstitel op het gebied van geautomatiseerde factuurverwerking. De gecertificeerde koppeling met de Exact software maakt het mogelijk uw facturen die via de post, e-mail of ubl binnenkomen, te herkennen, te koppelen aan de juiste crediteur of debiteur en een automatisch boekingsvoorstel aan te maken. Nadat u de boeking heeft goedgekeurd, wordt deze met het digitale document als bijlage, opgeslagen in uw Exact administratie. Indien u gebruik maakt van Exact Synergy IFR voor de digitale fiattering van uw facturen, worden de boekingen in het IFR (Inkomend Factuur Register) geblokkeerd aangemaakt totdat de facturen zijn geaccordeerd. Na goedkeuring worden de facturen gedeblokkeerd en verschijnen ze in uw betalingsoverzichten.

Programma

15.00 Ontvangst
15.15 Welkom door Roland de Rooij – (QUBE)
15:30 Voordelen digitale facturen – Lex Antonisse (Scan Sys)
16.15 Pauze
16:30 Demonstratie digitaal verwerken van inkomende facturen
17.15 Vraag & antwoord
17:30 Afsluiting
17:45 Napraten, borrelen, netwerken

Doelgroep
Dit seminar is met name interessant voor bedrijven die werken met Exact Globe of Exact Online en gemiddeld 100 inkomende facturen per maand hebben.

Deelnemen

U kunt zich inschrijven via de website van Qube.

• Datum: dinsdag 13 oktober 2015
• Tijdstip:15:00 uur – 18:00 uur
• Locatie: QUBE, Kruisweg 807 Hoofddorp
• Deelname is gratis