Get inspired by Axians

Op 31 mei organiseert business partner Axians een inspiratie ochtend waarin onder meer de nieuwe purchase 2 pay oplossing wordt gedemonstreerd. Deze oplossing integreert volledig met ImageCapture software waardoor het volledige proces van uw facturen, van investeringsaanvraag tot betaling, automatisch verloopt. De purchase 2 pay oplossing is een add on op Exact Synergy en zorgt ervoor dat alle inkoopafspraken en aanvragen op één plek beheerd kunnen worden én dat budgetoverschrijdingen voorkomen worden. Nadat de factuur ontvangen is, controleert ImageCapture deze met de eerder geplaatste bestellingen en geregistreerde ontvangsten. Hierbij controleert de software automatisch op aantallen, prijzen en artikelen, en boekt deze bij een 100% match direct in Exact Globe.

Naast het geautomatiseerde factuurverwerkingsproces kan ImageCapture ook worden ingezet voor het verwerken van inkooporderbevestigingen die door de software automatisch worden gecontroleerd met de bestelling.

Meer weten over de purchase 2 pay oplossing van Axians? Schrijf je dan kosteloos in voor Get Inspired via de website van Axians.