Financial Systems 2017

Op 18 mei organiseert Alex van Groningen in samenwerking met Next Level Academy Financial Systems 2017, het grootste kennis- en netwerkevent op het snijvlak van Finance en IT. Het event richt zich op financieel directeuren, financieel managers, controllers en overige finance experts. Tijdens het evenement dat jaarlijks honderden bezoekers trekt, wordt het programma van inspirerende sprekers afgewisseld met een aantal bezoekmomenten op de beursvloer waar exposanten en bezoekers elkaar ontmoeten om kennis en ervaring uit te wisselen. De exposanten zijn met name leveranciers van software producten en diensten in de financiële sector. Onder de exposanten zijn bekende namen zoals Exact Software, AFAS en Visma.

Ook Scan Sys is dit jaar aanwezig als exposant. Tijdens Financial Systems 2017 kunnen bezoekers kennis maken met de ImageCapture software waarmee documentstromen zoals inkomende facturen geautomatiseerd verwerkt kunnen worden. De software integreert hierbij volledig met de achterliggende ERP of financiële applicatie en biedt daarnaast mogelijkheden voor de digitale fiattering van inkoopfacturen in koppeling met workflow applicaties of binnen de ImageCapture software. Op de beursvloer zullen wij gedurende de dag live demonstraties geven van de diverse mogelijkheden.

Programma

Vanaf 11:00 uur zijn bezoekers welkom op de beursvloer waar zij een lunch aangeboden krijgen en kunnen netwerken met andere bezoekers en exposanten van het event. 

Om 13.00 uur starten een aantal plenaire sessies met verschillende thema’s, verzorgd door de participanten van Financial Systems

Tussendoor is er voor de bezoekers voldoende gelegenheid om een bezoek te brengen aan de beursvloer waarna om 16.30 de dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Locatie

Financial Systems wordt gehouden in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. De locatie is voorzien van alle moderne faciliteiten en beschikt over een groot aantal openbare parkeerplaatsen. Ook met het openbaar vervoer is het congrescentrum goed bereikbaar (ca 15 minuten vanaf Utrecht CS).

Bezoeken

 Via de website van Financial Systems kunt u zich inschrijven en vindt u ook meer informatie over het evenement.

Zien wij u 18 mei tijdens Financial Systems 2017?