Exact Live Belgium 2019

Op woensdag 8 mei vindt Exact Live Belgium plaats. De Belgische variant van het inmiddels bekende klantenevent van Exact Software. Het event vindt plaats in de Flanders Expo te Gent en biedt 2500 m2 aan beursruimte. Tijdens Exact Live Belgium zijn diverse inspirerende sprekers aanwezig en worden er interessante kennissessies georganiseerd.

Ook de partners van Exact zijn aanwezig tijdens de Belgische klantendag. Scan Sys houdt deze dag een beurssessie waarbij in 30 minuten onze ImageCapture software wordt gedemonstreerd voor het geautomatiseerd verwerken en fiatteren van facturen in Exact. Ook kunt u 

ImageCapture heeft een gecertificeerde koppeling met de softwareproducten van Exact en de software integreert volledig met de ERP applicatie. Hierdoor kan het volledige verwerkingsproces van uw facturen geautomatiseerd verlopen, van binnenkomst tot aan betaling. De facturen zijn niet alleen opvraagbaar vanuit Exact maar worden eveneens opgeslagen in het digitale archief van ImageCapture, compleet met audit trail en boekingsinformatie. Een reporting module biedt de mogelijkheid om waardevolle managementinformatie te ontsluiten zoals leveranciersinformatie en informatie over het factuurverwerkingsproces binnen uw organisatie.

Meer weten over ImageCapture software in combinatie met de producten van Exact? Neem dan eens een kijkje op een van onze Exact landingpages. U vindt deze op onze Koppelingspagina, gesorteerd per toepassing. Of bezoek onze stand tijdens Exact Live Belgium 2019.