Exact Live 2019

Op 2 oktober vindt Exact Live 2019 plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het succesvolle event wordt georganiseerd door softwareleverancier Exact en trekt jaarlijks duizenden bezoekers. De genodigden bestaan grotendeels uit gebruikers van de software en uiteraard zijn ook de Exact business partners van de partij.

Bezoekers kunnen tijdens Exact Live kiezen uit een groot aantal inspiratiesessies en worden deze dag verwelkomd door dagvoorzitter Humberto Tan. Ook kunnen zij een bezoek brengen aan de uitgebreide beursvloer waar Exact en haar partners live productdemonstraties verzorgen.

Ook Scan Sys is die dag aanwezig met een stand op de beursvloer en een sessie in een van de zalen (domes) op de beursvloer. Wij laten u deze dag kennis maken met de innovatieve oplossingen die onze software, ImageCapture, biedt in combinatie met de software van Exact. Tijdens de sessie zal Scan Sys een live demonstratie verzorgen waarin de voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking, -matching en -fiattering aan bod komen.

De beurssessie van Scan Sys vindt plaats om 12.30 uur in Theater 15

Bent u op 2 oktober aanwezig tijdens Exact Live? Breng dan een bezoek aan onze stand, maak kennis met de medewerkers van Scan Sys en ontdek de mogelijkheden van onze ImageCapture software in combinatie met uw Exact administratie! Op onderstaande plattegrond vindt u onze stand.

 

 

 

Graag tot 2 oktober!