Exact Live 2018

Op 10 oktober vindt Exact Live 2018 plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Het event biedt gelegenheid aan duizenden Exact gebruikers en geïnteresseerden om geïnformeerd te worden over de laatste ontwikkelingen op business software-gebied. Het thema dit jaar is Welcome to Numberland; Ondernemers begrijpen als geen ander hoe waardevol data is voor hun onderneming. Inzicht in data betekent weloverwogen besluiten kunnen nemen. Exact Live 2018 staat in het teken van deze cijferhelden, die grip op hun data hebben door gebruik van Exact software.

Tijdens Exact Live staan er talloze inspiratiesessies op het programma en zijn er prominente sprekers uitgenodigd zoals: Pieter Zwart, oprichter van Coolblue, Jort Kelder in de rol van gastheer en illusionist Victor Mids die live een speciale neuromagic Cijfershow zal opvoeren. Kortom, een gevarieerd programma met voor elk wat wils.

Niet alleen de inspiratiesessies zijn een reden om Exact Live te bezoeken! Ook de beursvloer, Exact Plaza, is een hotspot tijdens het event, waar de bezoekers kunnen kennis maken met de producten van Exact en haar grootste business partners. Ook de stand van Scan Sys kan tijdens Exact Live 2018 bezocht worden. Bezoekers kunnen hier kennis maken met de verschillende document- en factuurverwerkingsoplossingen van Scan Sys, waaronder geautomatiseerde factuurverwerking en -fiattering. Daarnaast zal er ook een korte live demonstratie worden gegeven op de beursvloer. Het exacte programma is op dit moment nog niet bekend.

Meer informatie of inschrijven voor Exact Live?

Op de website van Exact Live kunt u zich aanmelden voor het evenement, zien wij u ook op 10 oktober?