Exact Live 2017

Op 15 november is het weer zover! Dan organiseert business partner Exact Software Nederland voor haar klanten een van de grootste software evenementen in Europa: Exact Live. Het thema dit jaar is Try Tommorow’s Tech waarmee bezoekers worden uitgenodigd om kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen van morgen op het gebied van software solutions. Ieder jaar neemt het klantevenement van Exact grotere vormen aan; Dit jaar beslaat het volledige terrein maar liefst 19.000 vierkante meter! Er wordt dan ook gerekend op meer dan 5000 bezoekers waaronder accountants, finance managers en ondernemers.

Programma:

08:00 uur – Ochtendsessies 
10:00 uur – Start officieel programma met plenaire sessie
12:00 uur – Lunch en start inspiratie- en middagsessies
16:30 uur – Borrel

Zoals bij ieder Exact Live event, zijn ook dit jaar weer een aantal gerenommeerde sprekers aanwezig om de dag aan elkaar te praten of om inspirerende sessies te verzorgen. Dit jaar staan op de gastenlijst onder meer: Wilfred Genee, tv-presentator en gastheer van Exact Live 2017, Koen Gonissen, topsportcoach en spreker, en Egge van der Poel, data scientist. Deze en andere sprekers zorgen voor het plenaire gedeelte van de dag. In de middag kunnen de bezoekers kiezen uit tal van inspiratie- en productsessies die worden verzorgd door Exact en door de partners van Exact. Daarnaast kunnen zij ook een bezoek brengen aan de enorme beursvloer waar de diverse software oplossingen live gedemonstreerd worden.

Ook Scan Sys is aanwezig op de beursvloer en verzorgt hier ook een korte beurssessie waarin de nieuwste ontwikkelingen van ons product ImageCapture getoond worden. Denk hierbij aan robotic accounting voor de verwerking van inkoopfacturen en de digitale fiattering binnen ImageCapture. Op onze stand zullen wij bezoekers ook informeren over onze andere software toepassingen zoals de geautomatiseerde verwerking van verkooporders en diverse andere documentstromen.

Meer weten of direct inschrijven?

Op de website van Exact Live vindt u alle informatie over het evenement en kunt u zich direct aanmelden.