Exact Live 2016

Op 9 november vindt de vijfde editie van Exact Live plaats; Een van de grootste business events van Nederland, speciaal georganiseerd voor klanten en gebruikers van Exact software. Vorig jaar trok het event maar liefst 4000 bezoekers en werd het uitgeroepen tot beste beurs van 2015. Ook dit jaar belooft Exact Live weer een groots spektakel te worden met een uitgebreid programma van inspirerende sprekers en een grote beursvloer. Het thema dit jaar: Be Tech Curious. Net als bij de voorgaande editie, mag Humberto Tan acte de présence geven als dagvoorzitter tijdens Live 2016. Sprekers zoals professor Klinische Neuropsychologie Erik Schreder, Marketing professor Steven van Belleghem en hoogleraar Systeem- en Regeltechniek Maarten Steinbuch, zorgen voor een programma vol leerzame en inspirerende momenten. Op de beursvloer kunt u kennis maken met de business partners van Exact. Breng een bezoek aan één van de stands of aan de vele beurssessies die hier plaatsvinden.

PROGRAMMA

Exact Live begint om 09.00 uur met een aantal ochtendsessies voor de vroege bezoekers. Vanaf dat moment is ook de beursvloer geopend en worden de bezoekers ontvangen met koffie en gebak. Traditie getrouw wordt de dag geopend door CEO Erik van der Meijden, gevolgd door een aantal plenaire sessies. Het middagprogramma bestaat voor een deel uit inspiratie- en productsessies maar ook uit een bezoek aan de beursvloer, compleet met lunch. Ontdek hier de mogelijkheden van Exact software en welke add on oplossingen u in combinatie met Exact kunt gebruiken voor de verdere optimalisatie van uw administratieve processen. Om 18.00 uur gaat u goed geïnformeerd naar huis. De dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje op de beursvloer.

SCAN SYS EN EXACT

Ook Scan Sys is aanwezig tijdens Exact Live 2016. Als Exact preferred supplier van scanning software zijn wij prominent aanwezig op de beursvloer met een stand waar bezoekers kunnen kennismaken met onze software ImageCapture. Ook zullen wij een tweetal beurssessies geven waarin wij laten zien hoe onze software in koppeling met Exact, het volledige verwerkingsproces van uw facturen automatiseert, van binnenkomst tot aan betaling. Ook de fiattering met Exact Synergy of met onze ImageCapture Web client komt hierbij aan bod.

MEER INFORMATIE?

Wilt u meer weten over het programma van Exact Live? Op de website van Exact kunt u het volledige programma zien en u direct inschrijven.