Exact Live 2015

Softwarebedrijf Exact organiseert op 14 oktober Exact Live 2015, The next big thing

“Bij Exact Live 2015 draait alles om the next big thing. Die grote doorbraak, die nog grotere innovatie, die enorme vondst die alles gaat veranderen voor jou, je klanten, je collega’s- voor iedereen!”

Zo luidt het thema van het business software evenement dat dit najaar gehouden wordt in de Jaarbeurs Utrecht. Tijdens het groots opgezette klantenevenement van Exact, worden klanten en partners door middel van seminars en interessante sessies volledig op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen in de software, het bedrijf en de huidige markt. Daarnaast kunnen zij kennis maken met de verschillende add on producten van Exact partners die aanwezig zullen zijn op het Live Plaza, de beursvloer van Exact Live.

Humberto Tan is dit jaar dagvoorzitter. De bekende talkshow host zal onder andere Jacqueline Smit, voormalig 538 Groep CEO, Peter Hinssen, entrepreneur en schrijver Remco Claassen aan een vragenvuur onderwerpen over het onderwerp the next big thing. 

Ook Scan Sys is dit jaar aanwezig en verzorgt een tweetal seminars over de voordelen van geautomatiseerde factuur- en documentverwerking, volledig geïntegreerd met Exact software. Uiteraard zijn wij ook aanwezig op Live Plaza waar u onze stand kunt bezoeken en kennis kunt maken met de producten en mensen van Scan Sys! U kunt ons vinden op stand 25.

Meer informatie of inschrijven voor Exact Live? Op de website van het event vindt u alle informatie over het programma, de locatie en de sprekers en kunt u zich direct inschrijven!