Congres Ketenstandaard 2018

Op 7 juni organiseert Ketenstandaard Bouw en Installatie een congres met als thema “De roadmap voor digitalisering”. Inspirerende gastsprekers, talkshows en interessante breakout-sessies vormen het programma die dag. Ook Scan Sys is aanwezig en bezoekers kunnen gedurende het congres kennis maken met de factuur- en documentverwerkende oplossingen van ImageCapture software.

Specifiek voor de bouw- en installatiebranche biedt ImageCapture software de mogelijkheid om facturen niet alleen in PDF en UBL, maar ook in INSBOUW (XML)-formaat te kunnen verwerken. De facturen worden gekoppeld aan de juiste leverancier in uw ERP of boekhoudsysteem en worden automatisch uitgelezen op kop-en regelniveau, of kunnen direct gematcht worden op geregistreerde bestellingen en ontvangsten in uw administratie. De boekingen en digitale documenten worden aansluitend ter import en verdere verwerking aangeboden aan uw applicatie in INSBOUW XML en PDF formaat.

Indien u nog geen gebruik maakt van workflow functionaliteit kan ook de fiattering van uw facturen en documenten, met behulp van ImageCapture Web, digitaal worden uitgevoerd. Hierbij kunnen uitgebreide procuraties worden ingeregeld.

Deelnemen aan het Ketenstandaard congres?

Deelname aan het congres is kosteloos, u kunt zich via de website van ketenstandaard inschrijven. Ook vindt u hier meer informatie over het programma en de locatie van het evenement.