ComputerPlan seminar Digitaliseren inkomende facturen

Op 15 juni organiseert business partner ComputerPlan in samenwerking met Scan Sys twee seminars (ochtend en middag) die in het teken staan van geautomatiseerde factuurverwerking in Exact. Tijdens een seminar worden de voordelen van dit automatische proces uitgebreid besproken en laten wij zien hoe de ImageCapture software hierbij een belangrijke schakel in het proces vormt.

Door de integratie van ImageCapture met de Exact software wordt het proces van binnenkomst tot aan betaling volledig geautomatiseerd. ImageCapture maakt voor de verwerking van de inkomende factuurstroom gebruik van de in Exact administratie aanwezig data om niet alleen de crediteur automatisch te kunnen herkennen maar ook automatisch boekingsvoorstellen te genereren. Bij facturen met een achterliggende bestelling of ontvangst wordt de factuur automatisch gematcht op kop- en regelniveau waarbij aantallen en prijzen direct worden gecontroleerd met de eerder geplaatste bestelling in Exact. Verschillen worden op deze manier direct zichtbaar. Robotic accounting maakt het mogelijk om facturen die 100% matchen volautomatisch te boeken, zonder dat uw medewerkers hier nog omkijken naar hebben. Het eerste moment dat zij met de factuur geconfronteerd worden is tijdens het fiatteringsproces. Ook UBL facturen kunnen op deze wijze volledig automatisch worden verwerkt. ImageCapture verwerkt de meest complexe facturen zoals lease nota’s en sligro facturen tot op regelniveau binnen enkele seconden waarbij de kans op fouten minimaal is.

Meer weten over robotic accounting en hoe ImageCapture ook uw administratie kostbare tijd kan besparen? Schrijf u dan nu in via de website van ComputerPlan. 

Graag tot dan!