Cane organiseert Scan Sys sessie voor accountants

Softwarepartner Cane organiseert op 23 juni een Scan Sys sessie speciaal voor accountants. Tijdens deze sessie laten wij zien wat de voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking met ImageCapture for Invoices in combinatie met Exact voor u en uw cliënten kunnen zijn!

Onze slimme scan en herken software leest de facturen uit en koppelt deze aan de juiste crediteur of debiteur in Globe. Op basis van de beschikbare gegevens in de achterliggende administratie wordt een automatisch boekingsvoorstel gegenereerd wat u naar wens nog verder kunt coderen. Na controle wordt de boeking automatisch aangemaakt in uw administratie. Bij gebruik van fiattering met Exact Synergy of ImageCapture Web, worden de boekingen geblokkeerd aangemaakt. Pas na goedkeuring wordt de factuur gedeblokkeerd en wordt deze zichtbaar op uw betaaloverzicht. Zo heeft u te allen tijde inzage in de kosten, maar loopt u niet het risico dat de factuur, zonder inhoudelijk te zijn geaccordeerd, betaald wordt.

Tijdens deze sessie over kostenfacturen kunt u live zien:

✓ Hoe u tijd en kosten bespaart door facturen geautomatiseerd te verwerken; 
✓ Hoe u door cliënten aangeleverde papieren en digitale facturen kunt verwerken; 
✓ Hoe u een transparante administratie kunt voeren met een digitaal archief;
✓ Hoe boekingen met gescande facturen via een link met het klantenportaal of via een emailbericht met bijlage aan cliënten beschikbaar kunnen worden gesteld; 
✓ Hoe Imagecapture volledig geïntegreerd samenwerkt met uw Exact-software.