BrainSquare kennisevent The Factory 4.0

Business partner BrainSquare organiseert op dinsdag 20 juni een kennisevenement voor bestaande en nieuwe relaties. Tijdens dit event wordt met name gefocust op de software ontwikkelingen rondom het productieproces. Het evenement wordt georganiseerd in samenwerking met Siemens en Exact Software Nederland met als thema The Factory 4.0. Door middel van interessante sessies en succesverhalen krijgen de bezoekers inzicht in de mogelijkheden voor hun eigen productieomgeving. Ook krijgen zij de gelegenheid om kennis te maken met dienstverleners en leveranciers van software oplossingen die deze dag aanwezig zullen zijn om hun producten of diensten voor het voetlicht te brengen.

Ook Scan Sys is tijdens deze dag aanwezig! Sr. accountmanager Lex Antonisse verzorgt een break-out sessie waarin hij laat zien hoe onze ImageCapture software een belangrijk proces in de keten, namelijk de geautomatiseerde verwerking van inkoopfacturen, volledig automatiseert. Nieuw hierbij is de mogelijkheid van robotic accounting, functionaliteit die gebruikt kan worden voor het volledig automatisch matchen en verwerken van inkooporder-gerelateerde facturen.

Locatie:

Er is gekozen voor het unieke en sfeervolle Muntgebouw in Utrecht. Dit historische gebouw is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook kunt u parkeren in de nabijgelegen parkeergarage P6 van Holland Casino. 

Inschrijven of meer informatie?

Op de website van BrainSquare vindt u het volledige programma en kunt u zich inschrijven voor het event.