AFAS Tennis Classics 2015

Van 26 tot en met 29 november organiseren softwarebedrijf AFAS en Tennisevents Eltingh Haarhuis de AFAS Tennis Classics 2015. Het onder tennisliefhebbers inmiddels welbekende evenement zet tennis-grootheden van weleer voor één weekend weer terug op het centre court!

De voorlopige deelnemerslijst is ook al bekend! Dit jaar doen mee aan het toernooi:

Marat Safin Xavier Malisse Fabrice Santoro
Fernando Gonzalez Sjeng Schalken Paul Haarhuis

Het toernooi

Er wordt 4 dagen gespeeld volgens het poulesysteem Round Robin. Op donderdag tot en met zaterdag worden de poulewedstrijden gespeeld, gevolgd door de finale op zondag. Naast de spannende wedstrijden worden er exhibitie partijen gespeeld die ook voor mensen met weinig kennis van de sport erg leuk en laagdrempelig zijn om bij te wonen! 

AFAS hospitality unit

Ook dit jaar is Scan Sys met een groot aantal partners van AFAS aanwezig tijdens de ATC. Wij ontvangen in de AFAS hospitality unit een aantal van onze relaties en trakteren hen op een dag vol tennis, heerlijk eten en vermaak! Door het gezellige en gemoedelijke karakter van het evenement is het uitermate geschikt voor zakelijke doeleinden zoals netwerken en nadere kennismaking.

Meer weten?

Op de website van de AFAS Tennis Classics vindt u alle informatie van locatie, aanvangstijden tot de mogelijkheid om kaarten voor dit toernooi te bestellen.