Webinar AFAS Open – Automatisch matchen en verwerken van inkoopfacturen

Vanwege het coronavirus wordt de AFAS Open klantendag dit jaar volledig digitaal georganiseerd. Klanten en relaties van AFAS kunnen zich via de AFAS Open website inschrijven voor webinars van AFAS en webinars die door de partners van AFAS worden georganiseerd. Ook Scan Sys verzorgt dit jaar een webinar en wel op 26 mei om 10 uur!

In een half uur tijd neemt sr. accountmanager Stefan Elias u mee door het automatische proces van matchen en verwerken van inkoopfacturen in ImageCapture. Tijdens een live demonstratie laat Stefan zien hoe eenvoudig zelfs de meest complexe facturen volledig geautomatiseerd verwerkt kunnen worden. Daarbij maakt onze ImageCapture software gebruik van alle beschikbare data in uw AFAS administratie en integreert de software eveneens met de fiatteringsworkflow van AFAS InSite. Bespaar kostbare tijd op het matchen en verwerken van uw inkoopfacturen, van binnenkomst tot aan betaling!

Inschrijven voor het webinar?

Via deze link kunt u meer informatie over de webinars van AFAS Open vinden en kunt u zich direct inschrijven voor ons webinar.

Volgend jaar zien wij u hopelijk gewoon weer in AFAS Live op de beursvloer tijdens AFAS Open ERP!