AFAS Open ERP

Op 29 mei is de AFAS Open ERP in de AFAS Live. De AFAS Open is een klantendag waarbij de gebruikers van AFAS Profit en Online kennis kunnen maken met de nieuwste versie van de software: Profit 11. Daarnaast kunnen de bezoekers kennis maken met de medewerkers en partners van AFAS.

Ook Scan Sys is van de partij! Met onze software ImageCapture hebben wij een gecertificeerde koppeling met de software van AFAS. Hierdoor kunnen gebruikers van deze koppeling onder andere het factuurverwerkingsproces volledig geautomatiseerd laten verlopen. De ImageCapture software integreert hierbij naadloos met Profit en maakt gebruik van de daar aanwezige data en functionaliteit voor het genereren van een automatisch boekingsvoorstel. Ook op het fiatteringsproces in InSite sluit ImageCapture software aan. Hierdoor is er sprake van één geïntegreerd verwerkingsproces voor uw facturen, van binnenkomst tot aan betaling.

Ook de overige documentstromen zoals HR dossiers kunnen met ImageCapture software gedigitaliseerd worden waarna het digitale dossier is gekoppeld aan de medewerkerskaart in AFAS.

Meer weten over onze software oplossingen in combinatie met AFAS software? Neem dan een kijkje op onze AFAS landingpage of bezoek onze stand tijdens AFAS Open ERP.