AFAS Open ERP

In mei organiseert AFAS Software de AFAS Open. De door AFAS georganiseerde klantendagen worden doorgaans druk bezocht en zijn opgesplitst in verschillende categorieën. Dit jaar zijn wij aanwezig bij AFAS ERP en AFAS Accountancy.

AFAS Open ERP wordt dit jaar niet in het vertrouwde hoofdkantoor in Leusden georganiseerd, maar voor het eerst in AFAS Live (de voormalige HMH). Niet alleen een mooie, unieke locatie, maar ook beter opgewassen tegen het grote aantal bezoekers dat op de ERP klantendag afkomt.

Scan Sys is tijdens AFAS Open ERP aanwezig op de beursvloer, waar bezoekers kennis kunnen maken met de nieuwste document- en factuurverwerkingstoepassingen in combinatie met AFAS. Nieuw is ook de mogelijkheid om aan te sluiten op het P2P-proces in AFAS, een unieke toepassing voor een van de nieuwste functionaliteiten in AFAS!

Bent u op 30 mei bij AFAS Open ERP, breng dan vooral een bezoek aan onze stand! Dan praten wij u graag bij over de mogelijkheden van onze software in combinatie met AFAS.