AFAS Open Accountancy

In maart organiseert software leverancier AFAS wederom de AFAS Open klantendagen. Net als in eerdere edities staan de klantendagen van AFAS in het teken van de nieuwste versie van de software. Dit jaar is dat Profit 3. Zoals de klanten van AFAS dit inmiddels gewend zijn, zal directeur Bas van der Veldt de bezoekers welkom heten en hen op zijn enthousiaste manier meenemen in de visie van AFAS en de ontwikkeling van Profit. Daarna is het woord aan de productmanagers die ieder een deel van de nieuwe mogelijkheden van versie 3 zullen bespreken. 

De AFAS Open heeft een aantal thema’s waaronder HRM/Payroll, Accountancy en ERP. Ook Scan Sys is aanwezig om bezoekers kennis te laten maken met de mogelijkheden van onze ImageCapture software in combinatie met Profit voor de geautomatiseerde verwerking van facturen en documenten. De koppeling met AFAS is gecertificeerd en biedt hierdoor een volledige integratie tussen ImageCapture en de AFAS software. Hierdoor kan bijvoorbeeld het proces van factuurverwerking geautomatiseerd verlopen van binnenkomst tot aan betaling. U kunt zich wel voorstellen hoeveel kostbare tijd u op deze manier kunt besparen! Deze oplossing, en andere mogelijkheden van ImageCapture software laten wij u graag zien tijdens de AFAS Open Accountancy!

INSCHRIJVEN?

Klanten van AFAS hebben al een uitnodiging gekregen om zich in te schrijven. Ook via de website van AFAS is het nog mogelijk om u kosteloos in te schrijven voor een aantal van de thema dagen.

Zien wij u ook tijdens AFAS Open Accountancy?