ADVIP 2018

Op 31 mei organiseert business partner Advisie Business Solutions haar jaarlijkse klantenevenement, ADVIP. ADVIP is hét kennisevenement voor gebruikers van Exact software en vindt dit jaar plaats in het Muntgebouw in Utrecht. Het toepasselijke thema is dit jaar: “Sla munt uit innovatie”. Net als voorgaande jaren worden er inspirerende sessies en key note speeches verzorgd. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om over de beursvloer te lopen en kennis te maken met de business partners van Advisie.

Ook Scan Sys is die dag aanwezig en geeft een live demonstratie waarin de voordelen van geautomatiseerde factuurverwerking in Exact uitgebreid aan bod komen. Sr. accountmanager Paul Smit laat zien hoe eenvoudig zelfs de meest complexe facturen verwerkt en geboekt kunnen worden met behulp van ImageCapture software. Ook de digitale fiattering maakt onderdeel uit van het automatische verwerkingsproces.

Meer informatie of inschrijven?

Op de website van Advisie is meer informatie te vinden over het klantenevenement. Hier vindt u ook het volledige programma en kunt u zich direct inschrijven.