AdVIP 2016, de Advisie klantendag

PPP_KNVB_Campus_bann_30mm_RV

Op 15 september organiseert software partner Advisie Business Solutions een klantendag ter ere van het 35 jarig bestaan van de organisatie. Tijdens deze klantendag kunnen de bezoekers kennis maken met de nieuwste software ontwikkelingen in combinatie met Exact software en met de diverse add-on solutions van Advisie partners die deze dag ook aanwezig zullen zijn. Er is gekozen voor een unieke locatie, namelijk de KNVB Campus in Zeist.

Programma

Om 12.00 uur is er ontvangst met een uitgebreide lunch, waarna directeur van Advisie, Mark de Waard, de dag zal openen. Aansluitend geeft oud-volleybal international en coach Peter Blangé een presentatie waarbij hij een link legt tussen topsport en het bedrijfsleven, gevolgd door de directeur van Exact Software, Paul Ramakers,die de bezoekers informeert over de roadmap van Exact.

Na deze presentaties kunnen de bezoekers kiezen uit verschillende sessies, verzorgd door de partners van Advisie. Ook wij zijn vanuit Scan Sys aanwezig om een sessie te verzorgen waarbij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van geautomatiseerde factuurverwerking in combinatie met Exact aan bod komen. Daarnaast kunt u ons vinden op de beursvloer waar u een bezoek kunt brengen aan onze stand.

De dag eindigt rond 17.30 uur met een netwerkborrel die u de gelegenheid biedt nog even na te praten over de verschillende besproken onderwerpen met andere Advisie klanten en de medewerkers en partners van Advisie.

Inschrijven

Via de website van Advisie vindt u meer informatie over de AdVIP klantendag en kunt u zich direct inschrijven.