Accountancy Expo

Op 7 juni, net na de drukke maanden en vlak voor de vakantieperiode, vindt de derde editie van de Accountancy Expo plaats. Het evenement wordt georganiseerd door DOCCO, een organisatie die zich specialiseert in IT & Verandermanagement, en is een ideale ontmoetingsplaats voor accountants en softwareleveranciers. Innovatie is het overkoepelende thema van het evenement. Wat het event anders dan anders maakt is dat er geen lange plenaire programma’s zijn en dat de exposanten deze dag centraal staan. Het event is ook hét moment voor leveranciers om een nieuwe release, launch of bèta-versie te introduceren in het “release experience center” of met een plekje aan de “wall of innovations”. Voor accountantskantoren die op zoek zijn naar de nieuwste ICT-ontwikkelingen en de volgende stap in automatisering is een bezoekje aan het evenement een absolute aanrader!

Ook Scan Sys zal aanwezig zijn tijdens de Accountancy Expo om u kennis te laten maken met de nieuwste functionaliteiten van onze software ImageCapture. Denk aan de mogelijkheden van de ImageCapture Web client voor de optimale ondersteuning van uw zelfboekende cliënten, maar ook de mogelijkheden van diezelfde web client voor het digitaal fiatteren van facturen. Door de flexibele inzet van de ImageCapture software zijn de mogelijkheden om uw dienstverlening uit te breiden legio. Daarnaast worden uw processen verder geoptimaliseerd en bespaart u kostbare tijd op het verwerkingsproces van facturen en documenten.

Bent u van plan om op 7 juni een bezoek te brengen aan de Accountancy Expo? Kom dan langs onze beursstand en krijg vrijblijvend meer informatie over de mogelijkheden van ImageCapture voor de automatisering van uw documentverwerkingsprocessen.

Meer informatie over Accountancy Expo

Op de website van Accountancy Expo vindt u meer informatie over het evenement en kunt u zich inschrijven.