Accountancy Expo 2015

Op 23 juni organiseert Docco IT & Verandermanagement voor de tweede keer de Accountancy Expo. Dit jaar in de Rijtuigenloods te Amersfoort waar ruim 50 exposanten aanwezig zullen zijn. De Accountancy Expo is hét ICT innovatie evenement voor accountants en andere financieel intermediairs.

Programma

Vanaf half twaalf zijn de bezoekers welkom en wordt u ontvangen met lunch. Om twaalf uur opent spreker Fou-Khan Tsang het evenement met zijn visie op de ICT uitdagingen die voor ons liggen. Aansluitend zal Yuri van Geest het hebben over de convergentie van opkomende technologieën en de fundamentele veranderingen die dit met zich meebrengt, ook wel singularity genoemd.

In de middag zijn er tal van activiteiten te volgen naast de uitgebreide beurs waarop de ruim 50 exposanten zijn vertegenwoordigd. In speciale treinwagons vinden interactieve sessies plaats waar iedereen kan inlopen. De sessies hebben het thema Special Topics Security, Mobile, Social en Analytics. Rond vier uur zal Erik Friedeberg het officiële programma afsluiten. Hij zal stilstaan bij de innovatiekracht die de accountancy heeft, of juist niet. De dag wordt rond half vijf afgesloten met een borrel.

Ook Scan Sys zal deze dag als exposant aanwezig zijn op de beursvloer waar de bezoekers kennis kunnen maken met onze innovatieve software oplossingen in de accountancy sector. Met name de geautomatiseerde verwerking van facturen blijkt voor veel accountants en administratiekantoren een bottle neck te zijn doordat het traditionele handmatige verwerkingsproces traag en ondoorzichtig blijkt. Kostbare tijd gaat verloren die zij liever besteden aan meer declarabele werkzaamheden. ImageCapture for Invoices automatiseert dit proces waardoor de verwerking niet alleen razendsnel verloopt, maar waardoor ook fouten worden voorkomen en te allen tijde inzage is in de status van de facturen. De digitale documenten kunnen aansluitend beschikbaar worden gesteld aan cliënten middels een klantportaal.