A.B. Software klantendag 2016

Op 7 juni organiseert softwarepartner A.B. Software en Consultancy een klantendag met als thema Smart Industry. A.B. Software is ambassadeur van Smart Industry, een beweging die zich inzet om de Nederlandse industrie te versterken door maximaal gebruik te maken van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zodat deze efficiënter, flexibeler en kwalitatief beter kan produceren.

Tijdens de klantendag komen de bezoekers dan ook alles te weten over technologische ontwikkelingen zoals Internet of Things, Big Data, Supply Chain Integration en werken in de Cloud. Ook kunnen zij kennis maken met de partners van AB Software die aanvullende diensten leveren om bedrijfsprocessen te automatiseren en optimaliseren.

Ook Scan Sys is aanwezig tijdens de klantendag van A.B. Software. Wij zullen met name de mogelijkheden van factuurverwerking in combinatie met Exact software demonstreren. De ImageCapture software integreert naadloos met Exact waardoor het proces van factuurverwerking van binnenkomst tot aan fiattering volledig geautomatiseerd verloopt. Hierbij leest de software belangrijke data automatisch af van de factuur en matcht facturen met de achterliggende inkooporder in Exact. 

Meer weten over regelherkenning en het matchen van goederen en bestellingen op regelniveau? Tijdens de klantendag op 7 juni verzorgd Lex Antonisse, sales manager Scan Sys, een demonstratie waarbij dit onderwerp uitgebreid aan bod komt.

Aanmelden voor de klantendag?

Via de website van A.B. Software vindt u alle informatie over het programma en kunt u zich aanmelden.