A.B. Software & Consultancy klantendag

Donderdag 19 april organiseert business partner A.B. Software & Consultancy haar jaarlijkse klantendag, dit keer in het NH Hotel Waalwijk. Hier kunnen de bezoekers rekenen op inspirerende sessies waarin de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Exact software aan bod komen. Ook kunnen zij kennis maken met de partners van A.B. Software en hun producten en diensten in combinatie met Exact.

Dit jaar is er een bijzondere traktatie voor de echte autoliefhebbers geregeld ; een bezoek aan de nabij gelegen Tesla fabriek. Dit is de eerste Tesla fabriek buiten de VS en naast assemblage worden de wagens hier ook getest. Hiervoor heeft Tesla de langste indoor productie track van Europa aangelegd. Kortom, het beloofd een geweldige ervaring te worden!

Ook Scan Sys is, zoals ieder jaar, aanwezig op de klantendag met een stand. Bezoekers kunnen hier kennis maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van document- en factuurverwerking in Exact, en hoe de dienstverlening van A.B. Software hierop aansluit.

Meer informatie of inschrijven voor de klantendag van A.B. Software?

Op de website van A.B. Software vindt u alle informatie over het programma en kunt u zich direct inschrijven. De verwachting is dat de aanmeldingen snel zullen binnenstromen dus wacht niet te lang als u graag aanwezig wilt zijn!