zorgeloos met imagecapture

Vakantie voorbij? Nog steeds zorgeloos met ImageCapture

Geplaatst: 31 augustus 2023

De zomerse ontspanning mag dan voorbij zijn, maar je administratieve taken hoeven niet langer een last te zijn. Dankzij ImageCapture Workflow wordt het hervatten van je werk na je vakantie net zo eenvoudig en plezierig als het genieten van je vrije dagen. Ontdek hoe je met onze software moeiteloos en effectief je administratieve taken kunt oppakken, zonder de stress van een opstapelende workload.

In de drukte van het dagelijkse werk is het essentieel om tijd vrij te maken voor ontspanning en quality time met vrienden en familie. Je hebt de zomer wellicht benut om even afstand te nemen van je professionele verplichtingen, maar nu is het tijd om weer in de werkmodus te komen. Geen zorgen, want ImageCapture Workflow staat klaar om je te helpen.

 

Naadloze overgang van vakantie naar werk

Herinner je je nog hoe je voor je vakantie je workflow hebt gedelegeerd aan collega’s, zodat je zonder zorgen van je tijd weg kon genieten? Het goede nieuws is dat je met dezelfde eenvoudige benadering nu je taken weer kunt overnemen.

Met ImageCapture Workflow hoef je je geen zorgen te maken over het verlies van controle of het overweldigd raken door een opeenhoping van facturen en administratieve taken. Dit proces is net zo gemakkelijk als het delegeren van taken voor je vakantie. Je hebt volledige controle over het moment waarop je weer aan het werk gaat.

 

Zorgeloos met ImageCapture

In plaats van je te overspoelen met een berg onverwerkte facturen, stelt ImageCapture Workflow je in staat om naadloos door je administratieve werk te gaan. De bulkgoedkeuring functie is je geheime wapen om snel door je taken te navigeren. Filter facturen op datum, leverancier of andere criteria, en je kunt ze snel goedkeuren, afkeuren of vragen stellen aan collega’s.

 

Een verfrissende werkervaring

Het hervatten van je administratieve taken hoeft niet saai en eentonig te zijn. Met ImageCapture Workflow wordt het een interactieve en boeiende ervaring. Voeg opmerkingen toe aan het boekingsproces, stel vragen aan collega’s en bewaar al je facturen in een digitaal archief voor gemakkelijke toegang. Zelfs als je onderweg bent, kun je je goedkeuringswerk voortzetten via je mobiele telefoon of laptop/tablet.

 

Meer informatie of aan de slag?

Wil jij zorgeloos met ImageCapture de administratie aangaan? Heb je nog vragen over hoe je je administratieve workflow kunt optimaliseren? Neem vrijblijvend contact met ons op!