workflow delegeren vakantie

Delegeer jouw workflow tijdens de zomervakantie!

Geplaatst: 5 juli 2023

De zomer is in volle gang en misschien ben jij wel van plan om er even tussenuit te gaan om te kunnen ontspannen. Je hebt vast al je out-of-office ingesteld en je laatste e-mails naar je collega’s gestuurd. Wat kijk je uit naar een paar dagen vol ontspanning en het maken van mooie herinneringen met vrienden en familie! Maar hoe zit het met je werkverplichtingen? 

 

DELEGEREN van je workflow

Wil je na je vakantie net zo ontspannen weer aan het werk kunnen gaan? Zorg er dan voor dat je tijdens je vakantie je werkzaamheden in goede banen leidt! Met behulp van de handige functies van ImageCapture Workflow kun je bijvoorbeeld het goedkeuringsproces van inkoopfacturen tijdelijk overlaten aan een van je collega’s.

 

Zo stel je jouw tijdelijke vervanger zelf in via de Desktop- of Web Client:

  • Klik bovenin op de knop Instellingen
  • Kies onder Workflowvervanger bij Gebruiker een vervanger uit de lijst
  • Kies bij Begin en Eind het begin‐ en eindmoment van de periode
  • Klik Opslaan & Terug in de Desktop Client of Opslaan en daarna Terug in de Web Client

De gekozen vervanger ziet dan jouw facturen in de Inbox. In de gebruikersinterface en audit trail wordt per actie vermeld dat deze door jouw vervanger namens jou is uitgevoerd. De productspecialist binnen jouw organisatie kan dit overigens ook voor je instellen in de manager.

Op die manier kun jij zorgeloos genieten van je vakantie en hoef je bij terugkomst niet te worstelen met een grote stapel facturen! Het delegeren van je werkzaamheden is slechts een van de vele mogelijkheden die ImageCapture Workflow biedt. Tijdens het goedkeuren van facturen kun je ook vragen stellen aan je collega’s of opmerkingen plaatsen bij de factuur, of je deze nu goed- of afkeurt.

Heb je niemand om je werkzaamheden aan te delegeren? Geen probleem! Met de handige Bulkgoedkeuring functie kun je snel door je werk heen gaan. Je kunt de facturen bijvoorbeeld filteren op datum of leverancier, waardoor het goedkeuren van de facturen maar weinig tijd in beslag neemt.

 

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN VAN IMAGECAPTURE WORKFLOW

ImageCapture Workflow biedt niet alleen de mogelijkheid om inkoopfacturen snel goed te keuren of af te keuren, maar ook om vragen te stellen aan je collega’s of opmerkingen toe te voegen aan het boekingsproces. Bovendien heb je toegang tot een digitaal archief waarin je eenvoudig al je facturen kunt terugvinden. Ben je benieuwd welke collega jouw facturen behandelt? Ook dat kun je gemakkelijk zien in het digitale archief van ImageCapture. En mocht je je tijdens je vakantie toch vervelen, dan kun je natuurlijk ook zelf je facturen blijven goedkeuren, rechtstreeks vanaf je mobiele telefoon of laptop/tablet!

Neem vrijblijvend contact met ons op of ontdek zelf de mogelijkheden van ImageCapture voor jouw administratie!

 

Alvast een heerlijke vakantie en een zomer vol plezier gewenst!