Nieuwe koppeling: Geautomatiseerde factuurverwerking met Axxerion

Geplaatst: 20 mei 2021

Voor gebruikers van vastgoed management-software Axxerion van Spacewell is het nu ook mogelijk om de inkoopfacturen automatisch te verwerken. De nieuwe koppeling tussen Axxerion en ImageCapture is inmiddels in verschillende projecten al succesvol geïmplementeerd.

Onze ImageCapture-software integreert volledig met Axxerion en maakt voor het automatisch verwerken van inkoopfacturen gebruik van de daar aanwezige data zoals leveranciersgegevens, contracten, werkorders en andere boekingslogica. Facturen kunnen hierbij niet alleen in gescande vorm of PDF formaat worden ingelezen, maar ook in UBL of een ander leveranciers gebonden specifiek XML formaat. De geautomatiseerde boekingsvoorstellen kunnen in ImageCapture direct verrijkt worden met aanvullende gegevens uit Axxerion zoals kostenplaatsen, budgetcodes, periodes en reden van afwijzing. De inkoopfacturen kunnen ook gematcht worden op verwachte kosten van een inkoopcontract. Na verwerking in ImageCapture worden de inkoopfacturen als factuurregistratie aangemaakt in Axxerion waarna deze binnen Axxerion digitaal gefiatteerd kunnen worden. Het digitale document is direct vanuit Axxerion opvraagbaar.

Meer weten over het automatisch boeken van inkoopfacturen in jouw Axxerion- administratie? Kijk dan ook eens op onze landingpage: Geautomatiseerde factuurverwerking met Axxerion of neem direct contact op voor een demo op maat!