factuurverwerking met Axxerion

Nieuwe koppeling: Factuurverwerking met Axxerion

Geplaatst: 20 mei 2021

Vanaf vandaag is geautomatiseerde factuurverwerking met Axxerion (vastgoedmanagement software) en ImageCapture mogelijk! De nieuwe koppeling tussen Axxerion en ImageCapture is inmiddels bij verschillende klanten al succesvol geïmplementeerd.

Onze ImageCapture-software integreert volledig met de software van leverancier Spacewell en maakt voor het automatisch verwerken van inkoopfacturen gebruik van de data in Axxerion, zoals leveranciersgegevens, contracten, werkorders en andere boekingslogica. Facturen kunnen hierbij niet alleen in gescande vorm of PDF formaat worden ingelezen, maar ook in UBL of een ander leveranciers-gebonden specifiek XML formaat. De geautomatiseerde boekingsvoorstellen kunnen in ImageCapture direct verrijkt worden met aanvullende gegevens uit Axxerion zoals kostenplaatsen, budgetcodes, periodes en reden van afwijzing. De inkoopfacturen kunnen ook gematcht worden op verwachte kosten van een inkoopcontract. Na verwerking in ImageCapture worden de inkoopfacturen als factuurregistratie aangemaakt in Axxerion waarna deze binnen Axxerion digitaal gefiatteerd kunnen worden. Het digitale document is direct vanuit Axxerion opvraagbaar.

Meer weten over het automatisch boeken van inkoopfacturen in jouw Axxerion- administratie? Kijk dan ook eens op onze landingpage: Geautomatiseerde factuurverwerking met Axxerion of neem direct contact op voor een demo op maat!