Nieuwe koppeling met Prodin ERP

Geplaatst: 17 februari 2021

Vanaf deze maand is de nieuwe koppeling met Prodin beschikbaar! Prodin is een ERP-systeem voor de (groot)handel, service- en productiebranche en wordt hier gebruikt voor de aansturing en beheersing van alle bedrijfsprocessen. Daarbij staat de ketenintegratie tussen klant en leverancier centraal. Door de koppeling met ImageCapture software kunnen gebruikers van Prodin nu ook het verwerkingsproces van de inkoopfacturen volledig automatiseren, van binnenkomst tot aan betaling.

ImageCapture integreert volledig met de software van Prodin en maakt voor het automatisch boeken van de inkoopfacturen real time gebruik van de gegevens in Prodin. Wanneer er een inkoopordernummer op de factuur aanwezig is, wordt deze herkend waarna ImageCapture de factuur automatisch koppelt aan het ordernummer in Prodin. Ook de verwerking van verzamelfacturen op meerdere orders wordt volledig ondersteund. Kostenfacturen worden automatisch geboekt op grootboekrekening, kostenplaats en BTW-code, daarbij is het direct mogelijk om de kosten door te belasten op onderhanden werk, productie en service. De verwerking van G-rekeningbedragen, kredietbeperking en betalingskortingen wordt ook volledig ondersteund.

Ook de digitale goedkeuring van de facturen verloopt via ImageCapture; tijdens de boeking in ImageCapture, wordt op basis van een procuratieschema in Prodin, de juiste autorisatielijst geselecteerd van medewerkers die de facturen moeten goedkeuren. De facturen worden direct aangemaakt in Prodin met de status geblokkeerd voor betaling zodat er wel direct inzage is in de kosten maar de factuur nog niet ongezien betaald kan worden. In ImageCapture Web worden de facturen aangeboden ter goedkeuring. Dit kan vanaf iedere gewenste locatie en zowel vanaf een mobile device zoals smartphone of tablet, als vanaf de laptop of desktop computer. Met ImageCapture besparen de gebruikers van Prodin zo kostbare tijd op het verwerkingsproces van hun inkoopfacturen.

Meer weten over het geautomatiseerd verwerken van je inkoopfacturen in Prodin?

Bekijk dan ook onze webpagina: Factuurverwerking met Prodin of neem contact met ons op voor een demo!