factuurverwerking met Visma.NET

Nieuwe koppeling met Visma.net

Geplaatst: 3 december 2020

Vlak voor het eind van het jaar introduceren wij nog een nieuwe koppeling, namelijk het automatisch boeken van inkoopfacturen in Visma.net. De koppeling met deze cloud ERP en onze ImageCapture software, automatiseert het volledige proces van herkennen, boeken en archiveren van je inkoopfacturen. Hierdoor bespaar je kostbare tijd op je administratieve processen en heb je altijd inzicht in je kosten en de status van je facturen.

ImageCapture integreert volledig met de software van Visma en maakt gebruik van alle relevante data in jouw Visma.net administratie om een automatisch boekingsvoorstel te genereren. Ook op de goedkeuringsworkflow in Visma Approval sluit de software naadloos aan.

De voordelen van je inkoopfacturen automatisch boeken in Visma.net

  • Vergaande herkenning van facturen op kop- en regelniveau
  • Matching van facturen op kop- en regelniveau met bestellingen en ontvangsten in Visma.net
  • Scannen van papieren facturen, automatisch importeren en inlezen van PDF, UBL en XML facturen
  • Aansluiting op workflow in Visma Approval of goedkeuring via ImageCapture Workflow

 

Meer weten over deze koppeling? Neem ook eens een kijkje op onze oplossingspagina: Geautomatiseerde factuurverwerking met Visma.net. Liever een productdemonstratie? Dan kan natuurlijk ook! Neem dan vrijblijvend contact met ons op, dan laten wij je zien hoe eenvoudig het boeken van je inkoopfacturen geautomatiseerd kan worden!