Scan Sys overseas bij Exact Software UK klantendag

Geplaatst: 13 oktober 2017

Op 12 oktober vond de eerste klantendag op het hoofdkantoor van Exact Software UK plaats, en Scan Sys was hierbij aanwezig! Sinds enige tijd heeft Scan Sys ook een partnership met de Engelse tak van Exact Software en wij werden voor deze bijzondere gelegenheid uitgenodigd om de klanten en relaties van Exact UK te informeren over onze factuurverwerkingsoplossing in combinatie met Exact Globe en Synery.

Tijdens onze sessie konden de bezoekers kennis maken met de verschillende toepassingen van ImageCapture software voor de verwerking van hun kosten- en inkoopfacturen in Exact Globe en Synery. Daarbij integreert de software naadloos met de P2P- en IFR oplossingen in Exact Synergy. Het handmatig invoeren, boeken en fiatteren kan hiermee volledig geautomatiseerd worden waardoor kostbare tijd op het verwerkingsproces wordt bespaard, en u te allen tijde inzage heeft in uw kosten en de status van uw facturen. Inkooporder-gerelateerde facturen worden gematcht op kop- en regelniveau met de onderliggende bestelling in Exact, waarbij verschillen direct zichtbaar worden. Bij een 100% match kunt u ervoor kiezen de facturen volledig automatisch te laten boeken in Exact, met behulp van robotfunctionaliteit. U wordt dan pas met de factuur geconfronteerd tijdens het fiatteringsproces.

Meer weten over de verschillende toepassingen van onze software in combinatie met Exact software? Neem een kijkje op onze landingpages Exact Globe en Exact Online of neem vrijblijvend contact met ons op.