ImageCapture Web client beschikbaar voor tablet

Geplaatst: 30 oktober 2015

Vanaf versie 5.10 van onze software, is de ImageCapture Web client ook compatible voor het gebruik van tablets. Eerder introduceerden wij al de mogelijkheden van onze web client, benaderbaar via een browser op uw laptop of pc, maar vanaf de nieuwe release wordt dus ook het werken met een tablet ondersteund. Controleer uw facturen voortaan eenvoudig onderweg of thuis met behulp van de ImageCapture web client. Uw verwerkingsproces hoeft zelfs in de drukste periodes van het jaar geen enkele vertraging meer op te lopen!

Wat is er nieuw in de ImageCapture Web client?

Naast een aantal nieuwe features en verbeteringen die u kunt vinden in ons artikel Release 5.10 zijn er een aantal grote aanpassingen aan de software gedaan om de web client ook compatible met tablets te maken. Zoals u zich kunt voorstellen vraagt het werken met een tablet de ontwikkeling van compleet andere functionaliteit in de software. Zo bedient u een tablet met een touchscreen in plaats van een muis en is het scherm een stuk kleiner dan op een vaste pc of laptop. De velden en buttons in het boekingsscherm zijn hier volledig op aangepast, net als het intuïtief navigeren door de web client. Een ideale toevoeging dus voor het geautomatiseerde verwerkingsproces van uw facturen!

Toepassingen van de ImageCapture Web client

In de accountancy sector wordt onze web client al sinds jaar en dag toegepast voor het optimaal faciliteren van zelf-boekende cliënten. Een andere oplossing die in steeds grotere mate wordt toegepast is de digitale fiattering van facturen met behulp van de ImageCapture Web client. Deze laagdrempelige toepassing maakt het mogelijk om vanuit onze software de fiattering van uw facturen volledig digitaal te laten verlopen. Lees ook het artikel Fiattering in ImageCapture. De ontwikkeling van onze ImageCapture Web client zal de komende jaren een enorme vlucht nemen. Er wordt continu gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe functionaliteit en verbeteringen in de web client. Ieder kwartaal resulteert dit in een nieuwe release van de software

Meer informatie?

Wilt u ook ontdekken wat de inzet van onze ImageCapture Web client voor de verdere automatisering van uw factuurverwerkingsproces kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij kijken graag met u naar uw huidige proces en de mogelijkheden van onze software om dit proces nog verder te optimaliseren!

Inlogscherm

inlogscherm web client

Boekingsscherm

Web client boekingsscherm

Datascherm

ImageCapture Web datascherm