Geautomatiseerde vrachtbriefverwerking met Winsped

ImageCapture is intelligente scanning software voor de geautomatiseerde vrachtbriefverwerking met Winsped. De software digitaliseert het verwerkingsproces van uw transportdocumenten in één integraal proces; Van het koppelen van de vrachtbrief aan het dossier tot aan het automatisch verzenden of beschikbaar stellen van de vrachtbrief op het track and trace portal.

ImageCapture integreert hierbij volledig met de software van LIS en maakt voor de verwerking van de transportdocumenten gebruik van de gegevens in Winsped. Vrachtbrieven kunt u direct opvragen vanuit uw orderadministratie of beschikbaar stellen voor track & trace op uw website. Met ImageCapture snijdt u kostbare tijd uit het verwerkingsproces van uw retour komende transportdocumenten.

De voordelen op een rij

  • Snellere ritafhandeling en facturatie
  • Documenten zijn direct opvraagbaar vanuit Winsped
  • Volledige integratie met Winsped t.b.v. dossier- en ritgegevens
  • Modulair uitbreidbaar met de mogelijkheid van geautomatiseerd verwerken en opdelen van aftekenlijsten in losse zendingsregels

 

Het proces in ImageCapture

Scannen

Vrachtbriefverwerking met Winsped -> Scannen of inlezen

Vrachtbrieven, CMR’s en rittenlijsten worden batchmatig gescand met behulp van barcodes en geautomatiseerd gekoppeld aan het dossier in Winsped. Door boordcomputers gescande vrachtbrieven worden automatisch geïmporteerd op basis van het dossiernummer.

Sorteren

Vrachtbriefverwerking met Winsped -> sorteren

Naast het geautomatiseerd koppelen van vrachtdocumenten aan dossiers in Winsped op basis van barcodescheiding kunnen de vrachtdocumenten ook door de gebruiker worden toegewezen aan het desbetreffende dossier. Hiertoe haalt ImageCapture automatisch een selectiebestand met openstaande dossiers op uit Winsped. Ook kan in ImageCapture (al dan niet batchmatig) een documenttype worden meegegeven aan het vrachtdocument.

Archiveren

Vrachtbriefverwerking met Winsped -> Archiveren

De transportdocumenten worden geëxporteerd en digitaal gearchiveerd onder het betreffende dossier in Winsped . De documenten zijn vanuit Winsped opvraagbaar, bijvoorbeeld wanneer er vragen zijn over de verkoopfactuur. Ook kunnen de digitale vrachtdocumenten voor Track & Trace beschikbaar worden gesteld op uw website of via FTP geëxporteerd worden.

Verzenden

Vrachtbriefverwerking met Winsped -> verzenden

De digitale vrachtdocumenten kunnen geautomatiseerd worden meegezonden met de verkoopfactuur of separaat per e-mail aan de klant worden toegezonden.

Top
Schrijf je in voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte!

De automatiseringswereld staat niet stil. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer van onze laatste ontwikkelingen.