Geautomatiseerde orderbevestiging matching met LogicTrade

ImageCapture is gebruiksvriendelijke software voor geautomatiseerde orderbevestiging matching met LogicTrade, hierbij integreert de software volledig met LogicTrade. ImageCapture maakt bij het verwerken van de documenten gebruik van de stamgegevens, ordergegevens en boekingslogica uit jouw administratie. Je beheert je gegevens dus uitsluitend in LogicTrade. 

De voordelen op een rij

  • Snellere verwerking van orderbevestigingen
  • Digitale archivering van documenten, documenten zijn snel opvraagbaar vanuit LogicTrade
  • Volledige integratie met LogicTrade, gegevens worden in LogicTrade beheerd
  • Efficiency in het planningsproces door real time inzage in verwachtte leverdata

Voor LogicTrade bieden wij ook

Factuurverwerking met workflow en archief

Het proces

Inlezen

Wanneer een inkoop wordt geplaatst bij een leverancier, stuurt deze een bevestiging waarop de prijzen en artikelen worden vermeld, net als de verwachtte leverdatum. In veel gevallen is dit een PDF die per e-mail wordt verzonden en soms is dit nog een papieren document. ImageCapture importeert het document vanuit de e-mail of het papieren document wordt gescand en staat daarna klaar in ImageCapture om verwerkt te worden. 

Matchen

ImageCapture matcht de bevestiging van de leverancier op de aangemaakte inkooporder en -orderregels in LogicTrade. Eventuele verschillen tussen de bestelde en bevestigde prijzen van de leverancier kunnen direct vanuit ImageCapture worden aangepast of uitgebreid. Ook leverdata, aantallen, stuksprijzen en ordernummers van de leverancier kunnen direct worden verwerkt op de openstaande inkooporder in LogicTrade. Zo heeft de planning altijd zicht op de levering van producten, kunnen de interne processen hier nog nauwkeuriger op afgestemd worden en ligt er nadien bij de verwerking en matching van de LogicTrade inkooporder factuur een veel betere basis, om de factuur geautomatiseerd te kunnen matchen met ImageCapture op orders en ontvangsten in LogicTrade.

 

Updaten en archiveren

Bij de automatische export van gegevens vanuit ImageCapture worden direct alle verwerkte gegevens bijgewerkt op de openstaande orderregels in LogicTrade. Per regel is ook zichtbaar, of deze bevestigd is of niet. Het document van de inkooporder bevestiging is direct opvraagbaar vanuit de inkooporder in LogicTrade.

Top
Schrijf je in voor onze nieuwsbriefBlijf op de hoogte!

De automatiseringswereld staat niet stil. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer van onze laatste ontwikkelingen.