AB klanten- en relatiedag

Op 16 september a.s. organiseert business partner AB een klanten- en relatiedag. Voor de gelegenheid is een bijzondere locatie gekozen: het Forteiland Pampus. Deelnemers kunnen de hele dag inspirerende sessies en interessante productdemonstraties bijwonen, verzorgd door AB en de partners. Ook is de bekende spreker Richard van Hooijdonk, trendwatcher en futurist uitgenodigd en treed Lauren Verster op als dagvoorzitter. Naast verschillende sessies worden er ook activiteiten georganiseerd. Kortom, een dag vol inspiratie en ontspanning.

Ook Scan Sys is hierbij aanwezig! Wij verzorgen een breakout sessie waarbij bezoekers kunnen kennismaken met de factuurverwerking- en fiatteringsoplossingen van onze ImageCapture software voor Exact gebruikers. Tijdens deze sessie ontdek je hoe je kostbare tijd kunt besparen door het verwerken en goedkeuren van inkoopfacturen te automatiseren!

Deelnemen?

Deelname aan dit event is gratis voor klanten- en relaties van AB. Inschrijven kan via deze link. Hier is ook meer informatie over het programma te vinden.

Graag tot 16 september op Pampus!

 

p.s. wil je al eerder kennis maken met onze documentverwerkingsoplossingen? Bekijk dan ook eens onze koppelingspagina’s Factuurverwerking met Exact Globe of Factuurverwerking met Exact Online.