Werken bij Scan Sys? Dit kan je verwachten!

Werken bij Scan Sys? Dit kan je verwachten!

Geplaatst: 25 januari 2024

Bij Scan Sys is werken niet zomaar een kantoorbaan; het is een avontuur waarin je groeit, samenwerkt en vol passie betrokken bent. Hier ben je geen nummer, maar een essentieel onderdeel van ons dynamische team. Onze business? Innovatieve scan- en herkensoftware voor bedrijfsadministratie, maar wij zijn veel meer dan dat. In onze ambitieuze omgeving, die continu evolueert, maak je deel uit van een team dat vooroploopt in de digitale revolutie. De afgelopen 30 jaar zijn we gegroeid en bieden we niet alleen kansen voor ons bedrijf, maar ook voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Bij Scan Sys dagen we je uit en waarderen we je. Verwacht geen grijze kantoorcultuur, maar een hechte familie waar passie voor uitdagingen en klanttevredenheid centraal staat. Wil je meer zijn dan een werknemersnummer? Ontdek wat het écht betekent om bij ons te werken.

 

1. Hechte samenwerking en persoonlijke groei:

Bij Scan Sys is samenwerking geen abstract idee; het is de kloppende hartslag van ons bedrijf. Onze korte communicatielijnen en ontspannen sfeer creëren een omgeving waar samenwerking niet alleen vanzelfsprekend is, maar ook sprankelend en levendig. Of we nu uitdagingen binnen onze eigen afdeling aangaan of samenwerken tussen verschillende teams, de informele aanpak zorgt ervoor dat we snel en proactief kunnen schakelen.

Het is deze bruisende samenwerkingscultuur die niet alleen bijdraagt aan de groei van ons bedrijf, maar ook aan de persoonlijke ontwikkeling van elke medewerker. Kijk maar naar de inspirerende verhalen van collega’s die vlot zijn doorgegroeid – hier vormt samenwerken de rijke voedingsbodem voor professionele bloei!

2. Continu leren en innovatie in IT:

In de turbulente zee van IT-ontwikkelingen staat Scan Sys als een doorgewinterde surfer klaar om de golven te trotseren. In deze dynamische wereld omarmen we de razendsnelle veranderingen vol enthousiasme. Door goed te luisteren naar de markt en de behoeften van onze gewaardeerde klanten en een flexibele benadering blijven we wendbaar en vooruitstrevend, altijd gereed om nieuwe uitdagingen aan te gaan en te anticiperen op de toekomstige behoeften van de IT-landschap.

 

3. Diversiteit en open communicatie:

Diversiteit is voor ons geen vaststaand doel, maar eerder een sprankelend kenmerk van de nauw verbonden familiecultuur die bij Scan Sys heerst. Op onze verschillende afdelingen vind je collega’s met diverse achtergronden, zowel mannen als vrouwen, wat onze werkomgeving verrijkt met unieke perspectieven.

Deze diversiteit vertaalt zich ook naar onze open communicatiecultuur. Korte lijnen zorgen niet alleen voor snelle besluitvorming, maar stimuleren ook het vrijuit delen van ideeën en actieve betrokkenheid. Bij Scan Sys is het niet verplicht, maar wel waardevol; we hechten veel belang aan ieders mening en moedigen openheid aan. Onze filosofie is eenvoudig: we helpen je liever om je gedachten te delen dan dat we ze uit je moeten trekken.

 

4. Familiegevoel en werkplezier:

 

Werken bij Scan Sys? Dit zijn onze openstaande vacatures!

Ben je op zoek naar een dynamisch en bruisend team om deel van uit te maken? Bij Scan Sys zijn we voortdurend op zoek naar gedreven en enthousiaste talenten die ons team willen versterken. Ontdek snel de mogelijkheden die op jou wachten!

Sales Development Representative 16-40 uur per week
Accountmanager Binnendienst 32-40 uur per week
Remote Consultant 32-40 uur per week
Customer Support Medewerker 32-40 uur per week
Web Developer C#/Angular 32-40 uur per week

 

Volg Scan Sys op LinkedIn!