Remote en flexibel met ImageCapture

Remote en flexibel met ImageCapture

Geplaatst: 9 november 2023

Remote en flexibel met ImageCapture in een wereld die steeds digitaler wordt: het is essentieel om niet alleen de manier waarop we inkoopfacturen goedkeuren te transformeren, maar ook de manier waarop we deze processen beheren en volgen. Met ImageCapture bieden we je niet alleen een naadloze oplossing voor remote documenten verwerken, digitaal goedkeuren, maar ook geavanceerd beheer en controle. Laten we de schijnwerpers richten op de digitale revolutie van boeken tot beheren met ImageCapture.

 

ImageCapture WebClient: flexibel facturen boeken waar je ook bent

In de dynamische hybride werkomgeving van vandaag, waarin medewerkers zowel op kantoor als vanuit huis werken, wordt de behoefte aan flexibiliteit in de verwerking van inkoopfacturen steeds belangrijker. ImageCapture biedt de sleutel tot deze flexibiliteit. Het stelt je in staat om moeiteloos inkoopfacturen te boeken, of je nu op kantoor bent of vanuit huis werkt.

ImageCapture digitaliseert en automatiseert het gehele proces, waardoor je toegang hebt tot je financiële documenten en kosteninformatie, ongeacht je locatie. Hiermee elimineer je de beperkingen van traditionele handmatige processen en creëer je een naadloze workflow die zich aanpast aan jouw behoeften, waar je ook bent. ImageCapture biedt de vrijheid en efficiëntie die nodig zijn om succesvol te opereren in deze moderne werkomgeving.

 

Digitaal en mobiel goedkeuren: On-the-go met ImageCapture Workflow

Bovendien, met de krachtige kenmerken van ImageCapture Workflow, kun je facturen goed- of afkeuren vanaf elke locatie en op elk moment. Met de mobiele functionaliteit van ImageCapture kun je goedkeuringsprocessen beheren, ongeacht waar je je bevindt. Of het nu op kantoor is, onderweg, of zelfs vanuit huis, je kunt de betaling van facturen zonder enige vertraging afhandelen.

Dit elimineert de noodzaak voor fysieke aanwezigheid en papieren documenten. Je hebt de controle over je financiële processen binnen handbereik, letterlijk. Dit is niet alleen efficiënter, maar biedt ook de flexibiliteit die moderne bedrijven nodig hebben.

 

Remote en flexibel met ImageCapture

 

Het digitale archief: alles op een centrale locatie

Bewaar al je documenten op één centrale locatie in het digitale archief van ImageCapture. Of het nu gaat om huidige of historische documenten, je hebt toegang tot alles. Dit elimineert de noodzaak van rommelige archiefkasten en bespaart uren die anders zouden worden besteed aan het zoeken naar papieren documenten.

 

Uitgebreide Zoekmogelijkheden: Snel Vinden wat je Nodig Hebt
Met ImageCapture kun je snel vinden wat je nodig hebt dankzij krachtige zoekfunctionaliteiten. Je kunt documenten filteren op basis van verschillende criteria, zoals datum, crediteur en meer. Dit bespaart kostbare tijd en minimaliseert fouten bij het vinden van specifieke documenten.

 

Audit trail voor volledige transparantie
ImageCapture houdt alle acties op een document bij in wat we noemen een audit trail. Hiermee behoud je volledige transparantie en compliance. Of je nu alleen workflow-gerelateerde acties wilt bekijken of de volledige lijst van alle acties, met de audit trail heb je volledig inzicht in de geschiedenis en status van je documenten.

ImageCapture Workflow geeft je de volledige controle over je financiële processen, van goedkeuren tot archiveren en monitoren. Het is de digitale revolutie die je bedrijf efficiënter en concurrerender maakt.

 

Diepgaand beheer en controle: ImageCapture Insights

Goedkeuren is slechts één deel van het verhaal. Het beheren en volgen van goedkeuringsprocessen is net zo belangrijk, zo niet meer. Met ImageCapture Insights neem je de instrumenten in hand om alles onder controle te houden:

Voor directeuren en managers die vaak onderweg zijn en niet gebonden zijn aan één vaste locatie, biedt ImageCapture Insights een onschatbaar hulpmiddel om volledig inzicht te krijgen in het factuurverwerkingsproces, ongeacht waar ze zich bevinden. Deze krachtige reporting module maakt het mogelijk om te zien hoe facturen worden aangeleverd, de status van verwerking en goedkeuring te volgen, en belangrijke managementinformatie te ontsluiten.

Of je nu in een café, op kantoor of thuis werkt, ImageCapture Insights geeft je de flexibiliteit en de sleutel tot slim beheer van je financiële processen, waardoor je efficiënter kunt opereren en zelfs betere onderhandelingsposities met leveranciers kunt realiseren door gebruik te maken van betalingskortingen.

Maar hoe doen we dat? Door een link te leggen met het digitale archief kan alle data real-time worden geanalyseerd. 

 

Remote en flexibel met ImageCapture

 

Remote en flexibel met ImageCapture werken?

Volg Scan Sys op LinkedIn!