Hoe is het om te werken bij Scan Sys?

Geplaatst: 29 december 2022

Scan Sys bestaat uit een team van ambitieuze professionals die graag van én met elkaar leren. Wij houden van een uitdaging en zetten alles op alles om onze klanten tevreden te stellen. Maar… hoe is het nou écht om te werken bij Scan Sys?

Scan Sys is een bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen en verkopen van innovatieve scan en herken software ter ondersteuning van de bedrijfsadministratie. In een professionele en ambiteuze werkomgeving, zijn wij continu bezig met innoveren. 

In de afgelopen 30 jaar hebben wij de digitalisering van administratieve processen een enorme vlucht zien nemen. Dat heeft ook grote gevolgen gehad voor onze onderneming, want we zijn de afgelopen jaren hard gegroeid! Wij blijven ons als organisatie steeds verder ontwikkelen en als medewerker kun je hier heel actief aan bijdragen. We proberen daarbij altijd een zo goed mogelijke match te vinden tussen jouw persoonlijke kwaliteiten en je functie en takenpakket. Je bent bij ons dus zeker geen (personeels)nummer!

 

SAMEN GROEIEN

Wat je nog niet weet, leren we je graag! Bij Scan Sys staat kennisdeling centraal. Die kennis doe je bij ons op door interne trainingen te volgen, door van je collega’s te leren en door aan de slag te gaan in het werkveld, bij de klant. Kwaliteit staat hierbij voorop, zowel in de dienstverlening aan de klant als in de productontwikkeling!

We werken hard om onze klanten te helpen bij het automatiseren van hun financiële processen, zodat ze zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: hun bedrijfsgroei. Als medewerker bij Scan Sys krijg je de kans om deel uit te maken van een team dat continu bezig is met het verbeteren van onze software en diensten, zodat we onze klanten nog beter kunnen helpen. Scan Sys helpt jou groeien zodat jij Scan Sys kan helpen groeien!

 

“In juni 2021 ben ik begonnen als Inside Sales, anderhalf jaar later ben ik werkzaam als accountmanager. Zo snel kan het gaan bij Scan Sys!”

 

 

– Sarah Bons, Accountmanager 

 

 

UNIEKE SFEER

Wellicht heb je een saai, grijs en formeel beeld bij een softwarebedrijf. Bij Scan Sys is de werksfeer juist informeel en zijn de lijnen kort. We lopen makkelijk bij elkaar binnen en helpen elkaar altijd uit de brand. Je komt in een dynamische organisatie terecht met een gezonde mix van starters en collega’s met jaren ervaring.

We organiseren regelmatig activiteiten van LAN-party’s tot uitgebreide borrels, vliegen in helicopters en met buggy’s door de straten racen is ons ook niet vreemd. Maar misschien wel het meest befaamde uitje; het kerstdiner, hier wordt altijd maanden over nagepraat. ;)

 

“Het is cliché maar Scan Sys voelt echt als een familiebedrijf.”

 
 
 
 
– Vinçon, Team Lead Sales

 

GOED GEREGELD

Wij bieden onze werknemers goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie kan dit bijvoorbeeld een auto, laptop of mobiele telefoon van de zaak zijn. Ook bieden wij de mogelijkheid tot belastingvoordeel op je sportabonnement, een uitstekende pensioenregeling en natuurlijk vakantiegeld.

 

OPENSTAANDE VACATURES

Wil je graag werken in een gezellig en springlevend team? Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die ons team willen versterken. Kijk snel verder!

Sales Development Representative 16-40 uur per week
Binnendienst 32-40 uur per week
Remote Consultant 32-40 uur per week
Implementatie Consultant 32-40 uur per week
Customer Support Medewerker 32-40 uur per week
Web Developer C#/Angular 32-40 uur per week

 

Ben jij onze nieuwe superheld?

Lijkt werken bij Scan Sys je ook leuk? Solliciteer snel en krijg ook snel reactie, zo werkt het sollicitatieproces bij ons! Wij nemen je sollicitatie serieus en maken graag tijd vrij om kennis te maken. Bekijk onze vacatures, wellicht zit jouw droombaan ertussen en wordt jij onze nieuwe superheld!