NieuwsberichtCompleet nieuwsoverzicht

Release ImageCapture 8.14

Geplaatst: 25 september 2020

Deze maand introduceren wij de release van ImageCapture 8.14. In de nieuwste release van onze software zijn met name nieuwe features beschikbaar gekomen voor fiatteurs, naast een aantal aanpassingen die de achtergrondprocessen in ImageCapture verder optimaliseren. In dit artikel worden de meest opvallende features beschreven. Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden voor uw ImageCapture-omgeving!

 

Push notificaties webclient

       

Vanaf deze release is het mogelijk om push notificaties te ontvangen op uw smartphone of in uw browser wanneer er nieuwe facturen klaar staan om goed te keuren. Ook wanneer er een vraag aan de fiatteur wordt gesteld of wanneer er een antwoord wordt gegeven op een eerder gestelde vraag ontvangt de fiatteur hiervan bericht. Let op! Op dit moment ondersteund iOS, het besturingssysteem van Apple, deze push notificatie-service nog niet. Ook in Safari is deze functionaliteit nog niet beschikbaar. Zodra deze functionaliteit voor iOS en Safari beschikbaar komt zal deze (uiteraard na een update van de Apple software) ook werken voor iPhone en Safari gebruikers. Vooralsnog werken de push notificaties dus alleen voor Android gebruikers en met gebruik van de browsers Chrome, Firefox en Edge Chromium.


Delegatie voortaan naar wens instelbaar

Vanaf versie 8.14 kunt u vooraf bepalen welke fiatteurs hun facturen zelf mogen delegeren tijdens afwezigheid zoals vakantie of ziekte. Het kan namelijk voorkomen dat, vanwege een complex of uitgebreid procuratieschema, eerst overlegd moet worden alvorens medewerkers zelf facturen delegeren aan directe collega’s. Het is vanaf nu dan ook mogelijk om de delegatiefunctie bij het fiatteren beperkt beschikbaar te stellen. U kunt er voor kiezen om bijvoorbeeld enkel de key user of een andere medewerker die beschikt over Admin-rechten deze mogelijkheid te geven. Wilt u dat uw medewerkers zelf de mogelijkheid hebben om hun facturen bij afwezigheid te delegeren? Dat kan nog steeds, u hoeft hier niets voor in te stellen.

Construsteel-gebruikers

Speciaal voor gebruikers van het ERP-systeem Construsteel wordt vanaf deze release ook het gebruik van een MS-SQL database ondersteund.

Meer informatie of de update aanvragen?

Voor meer informatie over ImageCapture 8.14 kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Voor relaties met een lopende onderhoudsovereenkomst wordt de update kosteloos beschikbaar gesteld. Neem hiervoor contact op met onze supportafdeling via het Scan Sys portal. Onze supportmedewerkers beoordelen samen met u de mogelijkheden van deze update en of u deze zelf, of met behulp van betaalde consultancy (remote of onsite) kunt uitvoeren.

Vanwege het grote aantal aanvragen om de update door onze support professionals uit te laten voeren, dient u rekening te houden met een doorlooptijd van ca. 1 maand. Hou hier dus rekening mee bij het inplannen van de update van uw ImageCapture omgeving.

Bent u nog geen klant van Scan Sys? Vul dan ons contactformulier in. Onze sales medewerkers kunnen u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van onze software voor uw financiële administratie.

Compleet nieuwsoverzicht
Laatste nieuwsberichten
Archives
Top